27-годишна жена е починала през изминалата нощ в клиника във

...
27-годишна жена е починала през изминалата нощ в клиника във
Коментари Харесай

Нова жертва на протестите срещу Мадуро, той иска предложения как да се развива Венецуела

27-годишна жена е умряла през миналата нощ в клиника във Венецуела, откакто е била простреляна в главата по време на антиправителствена проява в Каракас, заяви правозащитна организация, представена от Агенция Франс Прес.
" Заклеймяваме убийството на младата жена, която беше уцелена с патрон в главата по време на митинг ", написа в Twitter неправителствената организация " Венецуелска обсерватория за обществени спорове ".
Жертвата е втора, откакто на 30 април беше погубен и мъж, протестиращ против режима на Николас Мадуро.
Междувременно, към момента настоящият венецуелски президент Николас Мадуро разгласи готовността на държавното управление си да одобри специфичен проект за смяна, чиято цел е да бъдат поправени позволените неточности, заяви РИА Новости, представена от БГНЕС.
" В събота, 4 май и в неделя, 5 май, разгласявам огромен народен ден на разговор, дейности и оферти от всички клонове на националната власт, тъй че те да кажат на боливарското държавно управление и на Николас Мадуро какво да включат във великия проект за смяна в Боливарската гражданска война. Искам да приемем проект за смяна на всичко, за възстановяване на всичко, за поправяне на грешките ", сподели Мадуро пред свои поддръжници в Каракас на празненство по случай 1-ви май.
Мадуро прикани хората да излязат на улица при още един опит за прелом. " Ако още веднъж се събудим с новината, че неголяма група хора желае да употребява оръжие, излезте всички на улицата, с цел да отбраните демокрацията и свободата! Не се колебайте и за секунда! ", съобщи Мадуро.
Опозицията направи опит за прелом във Венецуела. Лидерът ѝ Хуан Гуайдо и неговите поддръжници се събраха в Каракас пред военната база Карлота. Преди това Гуайдо прикани хората на Венецуела и армията да излязат на улиците, с цел да завършат интервенция " Свобода ", с цел да смъкват Николас Мадуро. Малко по-късно Мадуро разгласи, че опитът за прелом не е съумял и подреди следствие на събитията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР