27-годишен подлъга жена в дома си, след което я преби,

...
27-годишен подлъга жена в дома си, след което я преби,
Коментари Харесай

Столичанин, пребил и ограбил жена на първа среща, отива на съд

27-годишен подлъга жена в дома си, след което я преби, ограби и изхвърли от жилището си в София полугола.  Прокуратурата оповестява, че е подготвена с обвиняването по случай от месец май 2022 година и столичанинът ще се изправи най-сетне пред съда.

Двамата се срещнали в столично заведение през май 2022 година, а на 25-и същия месец В.Б. поканил потърпевшата в дома си. Около 16.30 ч. тя отишла в жилището му и почнали да разискват общи въпроси. Впоследствие обаче мъжът станал нападателен и се нахвърлил върху нея с думите " желая кеш ". Б.В. почнал да я скубе и да я блъска в бюрото пред нея, до момента в който тя стои на стол. Нападателят взел мобилния й телефон и две връзки с ключове.

Това обаче не било задоволително за Б.В. и по тази причина той издърпал и събул късите панталонки на потърпевшата, като от тях взел портмонето й с пари и документи. Тя се пробвала да си ги вземе назад, само че той траял да я скубе и я избутал до входната врата. Б.В. изхвърлил потърпевшата в коридора и заключил вратата. Жената останала без пари, телефон, ключове, документи, полугола и боса сама във входа на жилищния блок. Междувременно минал комшия, който й дал облекла и се обадил на тел. 112. В диалог сред него и потърпевшата, станало ясно, че същинското име на Б.В. не е това, което тя знае.

27-годишният мъж е притеглен като обвинен за осъществен обир при изискванията на рисков рецидив, защото все още на действието е бил осъждан трикратно.

Предстои Софийски градски съд да насрочи разпоредително съвещание по делото.
 Задържаха 30-годишен, насочил револвер към жена в София
Задържаха 30-годишен, насочил револвер към жена в София

По случая е формирано досъдебно производство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР