27-годишен мъж от село Болярци, община Садово, е починал, докато

...
27-годишен мъж от село Болярци, община Садово, е починал, докато
Коментари Харесай

Млад мъж почина, докато чака линейка от Асеновград

27-годишен мъж от село Болярци, община Садово, е умрял, до момента в който е чакал кола за спешна помощ от Асеновград.

Близките му настояват, че са чакали екип на Бърза помощ повече от половин час и по-късно сами са тръгнали към болничното заведение в Асеновград. Докато дойдат обаче, младият мъж е умрял. И тялото му е останало пред входа на здравното заведение дълго време.

От Спешното поделение обясниха, че не са оказали помощ, тъй като когато пациент е умрял отвън болничното заведение, те нямат право даже да допират натрупа.

Чакат се дежурни екипи на полицията и правосъдна медицина, с цел да се откри по какъв начин е настъпила гибелта. Близките на умрелия мъж са отказали аутопсия. Причината за гибелта не е ясна.

" Не знам казусът какъв е, само че редно ли е мъртъв човек да лежи на земята повече от 30 минути, а 3-4 индивида с бели престилки да стоят пред вратата на незабавното и да пушат цигари ", изригна Валентин Димитров в обществените мрежи.

" Оказа се, че момчето е 27 годишно от с. Болярци. Извикана е кола за спешна помощ, която не се е появила повече от 40 мин. момчето почнало да посинява и е умряло. Тогава околните го докарват до незабавното сами, само че медиците нямали право да го пипат, тъй като е умрял отвън болничното заведение.

Той е разгласил и фотография, на която си вижда по какъв начин околните на умрелия плачат към автомобила, а тялото на мъртвия е проснато на земята.

" Има си ред. Ако е мъртъв, би трябвало да дойде полиция ", опонира Гергана Варадинова. На фотографията обаче ясно се вижда, че до натрупа има полицейска кола.

" Като има ред, би трябвало индивидът да лежи на земята ли? Ако на вас това ви се случи ", пита Веселин Джоков, засегнат от станало.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР