27-те нови случая на коронавирус са от село Климент, от

...
27-те нови случая на коронавирус са от село Климент, от
Коментари Харесай

Вижте как един фелдшер причини нов бум на болни от COVID-19

27-те нови случая на коронавирус са от село Климент, от където всъщност е и 80-годишния фелдшер, за който се е предполага, че е заразил жители на няколко села.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9397
Селото се намира в община Каолиново, а новите 27 случая са именно от там.

„ За съжаление 16 юни се оказа черна дата за общината. 27 души се оказаха положителни за коронавирус. Досега бяха 18, така че общата бройка стана 45. За съжаление, безотговорното поведение на един човек доведе до това положение”, обясни пред Нова телевизия кметът на общината Нида Ахмедов. Той заяви, че първият констатиран случай е на фелдшера, който практикува в съседното село Тъкач. Той е лекувал и хора от село Изгрев, откъдето се е заразил.

Новите 5 смъртни случая заради COVID-19 са на хора с множество придружаващи заболявания

„ Констатирали сме 35 контактни лица на фелдшера. За съжаление в тази бройка има много деца, сред тях и едно, което няма годинка. Само трима са настанени в болница, плюс фелдшерът и жена му, които се самоизписаха”, обясни той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9397  Новите 5 смъртни случая поради COVID-19 са на хора с голям брой съпътстващи болести Новите 5 смъртни случая поради COVID-19 са на хора с голям брой съпътстващи болести  Жертвите на COVID-19 в Съединени американски щати са към този момент близо 117 000 Жертвите на COVID-19 в Съединени американски щати са към този момент близо 117 000  Пекин взима нови ограничения за ограничение на ковид Пекин взима нови ограничения за ограничение на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР