267,2 лева отпуска правителството като допълнителен разход за 2020 г.

...
Коментари Харесай

267 млн. лева се отпускат на общините за ремонт на пътища и храмове |

267,2 лв. отпуска държавното управление като спомагателен разход за 2020 година за поправки на пътища, храмове и осъществяване на общински планове. 

 на Бачковския манастир " Успение Богородично " и Троянския манастир " Успение Богородично ", манастир " Св. Йоан Кръстител ", с. Жабляно, храм " Св. Петка ", Русе, храм " Свети Дух ", с. Бенковски, постройката на Софийската митрополия, постройката на Старата митрополия в Ловеч, подсилване на храм " Св. Ап. Андрей Първозваний " в София, за продължение на строителството на храм " Св. Стефан " в София и за продължение на строителството на храм " Св. Благовещение ", още веднъж в София.

350 000 лева са за Университета по библиотекознание и осведомителни технологии - за осъществяване на ремонт по постройката.

300 000 лева се дават на Българската телеграфна организация за обезпечаване на спомагателни механически средства и устройства за събиране, запазване, култивиране и разпространяване на информацията и образуване на мероприятия онлайн.

Предоставят се спомагателни 264,1 млн. лева на общините. Парите ще са за финансиране на реорганизация, рехабилитация и ремонт на улична мрежа и общински пътища, доизграждане и главен ремонт на водопроводни мрежи, създаване на спортни и детски площадки, ремонт и възобновяване на централната градска част на някои обитаеми места, ремонт на детски градини, читалища и учебни заведения.

Допълнителните разноски и прехвърляния се обезпечават за сметка на преструктуриране на разноските по централния бюджет за 2020 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР