26 слънчев ден – Свързан е с Процъфтяването и изобилието.

...
26 слънчев ден – Свързан е с Процъфтяването и изобилието.
Коментари Харесай

Слънчев календар – събота – 13 август 2022

26 безоблачен ден – Свързан е с Процъфтяването и изобилието. Ден на придобивките и подаръците.

Тотем – Бялата Мечка, знак на здраве, обилие и преуспяване.

Ден за правдивост и приемане дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата. Не си отхвърляйте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не би трябвало да са ви непознати всички земни наслади. Правете всичко с готовност и от сърце.

Поканете посетители, срещнете се с другари. Давайте дарове на околните си, нещо, за което те от дълго време са мечтали и доста ще се зарадват и тогава над вас ще се изсипе берекет за целия месец. Добре е мъжете да вършат дарове на своите дами, да им се възхищават и радват. Нека да е дребен, само че потребен подарък.

Подходящо за съществени мероприятия, за сключване на настоятелен бумаги. Благоприятен ден за покупки, само че единствено за потребни неща, а не да се харчат непотребни пари. Може да купувате това, което ви притегля окото - облекла, движимости за дома, храна. Не би трябвало да си отвличате вниманието с любовни или фамилни каузи, които могат да понижат вашата работна интензивност. Може да пътувате по работа или за забавление. За фамилиарност денят не е доста добър. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е единствено за зачатие на дете.

Диета – В този ден може да се яде всичко. Най-благоприятни са млечните артикули.

Облекло – Добре е да се облечете в нови облекла. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Благоприятно е да носите доста бижута, камъни, пръстени. Жените би трябвало да се покажат в цялостния си искра, с цел да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да сте красиви в този ден, а не небрежни и немарливи. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон.

Знамения – Ако на излизане от къщи, първият човек, който срещнете е с цялостни чанти – приемете го като удобен знак за скорошни придобивки и богатство. Ако срещнете човек с празни чанти – компликации и тествания в близко време.

Ако нещо изтървете или се загуби още сутринта – знак, че ще пропуснете нещо в този ден. Не е добре да изтървате пари.

Да намерите пръстен или полускъпоценен камък – знак за това, че скоро ще си намерите компания.

Сънища
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР