26-годишният Викторио Александров, обвинен за жестокото двойно убийство на 23-годишната

...
26-годишният Викторио Александров, обвинен за жестокото двойно убийство на 23-годишната
Коментари Харесай

Близки на убитата Дарина: Викторио Александров винаги е бил деспот и я тормозеше психически

26-годишният Викторио Александров, упрекнат за жестокото двойно ликвидиране на 23-годишната Дарина и детето им, постоянно е бил диктатор и я е тормозил душевен. Това описаха пред БТВ близки на убитата жена.

„ От момента, в който е с него, тя нямаше приятелки. На кръщене на детето, на рождени дни са единствено негови другари. Дори брат ми и снаха ми не можеха да дойдат в жилището, който те са купили ”, съобщи Таня Найденова, вуйна на младата жена.

„ Те нямаха право да идват, можеха да видят детето единствено с негово единодушие. Като се роди детето, беше почнал акция да му се трансферира половината апартамент. Започна да твърди, че те са желали да ги разделят ”, добави тя.

„ Много пъти приказвах с нея, че това не е човек за нея, че няма да е първата самотна майка с дете, никой не е починал от това. А тя умря от това, че просто замълча и не пожела да подаде тъжба. Мълчеше за целия тормоз. Той я тормозеше най-много душевен, чупеше всичко към нея ”, добави Валерия Филкова, другарка на фамилията на Дарина.

„ Купиха им коли и на двамата. Затънаха в задължения към банките и той не позволяваше никой да идва в дома. Трябваше да се прави освещаване, тя искаше да ни предложения, той не разреши. А ние не сме му създали нищо неприятно ”, безапелационна беше тя.

„ Докато е бил в „ Пирогов ”, обслужващият личен състав сподели, че до момента в който гледа всички репортажи, просто е бил удовлетворен, че е станал звезда ”, акцентира Валерия Филкова.

Лелята на Дарина беше безапелационна: „ Аз не желая гибел за него. Смъртта за него е освобождение. Искам непрекъснато да гледа това. Сто години да живее му поисквам. Той е страхливец. Имам възприятие, че е умъртвил детето, тъй като е чул полицейските сирени и е стрелял сега. Той е умъртвил, с цел да не го издаде, тъй като то е плачело ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР