26-годишният Викторио Александров, който застреля 23-годишната си приятелка Дарина Министерска

...
26-годишният Викторио Александров, който застреля 23-годишната си приятелка Дарина Министерска
Коментари Харесай

Убиецът Викторио не помнел нищо от убийствата

26-годишният Викторио Александров, който простреля 23-годишната си другарка Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка Никол, към този момент е дал пояснения пред проверяващите.

Младият мъж декларирал, че не помни нищо от двете убийства, само че си спомня по какъв начин се е разхождал в Северния парк с детето и се е возил в рейсове с него, отбелязва Dir.bg.

Снощи Софийската градска прокуратура повдигна 3 обвинявания на Александров. Охранителят е упрекнат в умишленото ликвидиране на приятелката си, в умишленото ликвидиране на рождена щерка и в насила на таксиметров водач, който отвлече. Наложен му е 72-часов арест, след което прокуратурата ще изиска от съда налагането на непрекъсната мярка " задържане под стража ".

Междувременно гневни консуматори на обществените мрежи нападнаха вербално майката на двойния палач. Част от тях упрекват дамата, че е родила и отгледала " урод ", а друга част я пазят, заявявайки, че в тази ситуация и тя е жертва.

" Как можа да родиш подобен боклук(и не приказвам за бебето)? ", гласи първият пост на Румен Маринов под оповестена фотография на майката на Викторио с внучката й Никол.

На апелите на други консуматори майката на Викторио да бъде оставена " на мира ", тъй като не е отговорна, Мария Радкова пък написа:

" Няма да спрем да приказваме, и тук и на всички места. Защото благи хора би трябвало да се приказва, на следващия ден може на вас да се случи нещо такова! И не си мислете че внезапно нещо му е станало на килъра! Тези неща не стават ей по този начин от нищото. Имало е цялостен живот индикации за експанзия и проблеми с душeвността, ценностната система и така нататък Да не се заблуждаваме - родителите (ако са нормални) знаят за това! Но съвсем в никакъв случай не взимат ограничения! ".

До петък прокуратурата ще внесе в съда искане за налагане на непрекъсната мярка " задържане под стража " на Александров. Днес пък се чака да стане ясно дали той ще остане в " Пирогов ", където е под денонощна защита или може да бъде изместен в затворническа болница. Очаква се и психиатричната експертиза, която ще дефинира дали двойният палач може да дава отговор пред правораздаването у нас.

В изявление за Dir.bg обаче психиатърът и шеф на Държавната психиатрична болница " Св.Иван Рилски " в Нови Искър доктор Цветеслава Гълъбова бе безапелационна, че Викторио Александров не е психологично болен.

" Това е извънредно тежка психопатия с доста тежко недоумение на човешката природа и отвращение тя да бъде опознавана с безусловно примитивна емоционалност. Вероятните аргументи, предиздвикали бащата да посегне на щерка си, са " завист, гняв, озлобление и предпочитание за отплата " към майката ", съобщи доктор Гълъбова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР