26-годишният Цветан Росенов загина на място от токов удар. Младият

...
26-годишният Цветан Росенов загина на място от токов удар. Младият
Коментари Харесай

Ток уби 26-годишния Цветан Росенов

26-годишният Цветан Росенов почина на място от токов удар. Младият мъж топлел вода на партера на фамилната им къща в смолянското село Могилица, когато го удря електричеството и пада на земята. Веднага се събират околните и се пробват да го върнат към живот, само че сърцето на младия мъж било спряло.

Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от полицията, съобщи.

„ Ти беше моята опора, моята горделивост, моят блян, моят супермен. Имаше фантазии, сбъдваше ги и мечтаеше още. С твоята добрина и озтивчивост докосна доста хора, които ще те помнят с твоите думи и каузи! “, написа в обществените мрежи татко му Росен Инджов, който е служител на реда.

Цветан е бил измежду най-активните младежи, които се пробват да възродят селото. Възроди е уеб страницата за Могилица, правеше беседки, навеси, скари, на всеки помагаше, със всеки се отнасяше с голяма добрина, разясниха поданици на Могилица.

За възродения от него и другари уебсайт на селото, https://mogilitsa.com/, Цветан написа приживе: „ На 1-ви юни преди една година, един от плодовете на моя и мнозина към мен труд стана забележим за необятната аудитория. След една година уеб страницата можем да се гордее с над 14 600 прегледа и 4300 посетителя. Още през цялото време нашата цел беше да предоставяме подробна, цялостна и елементарно налична информация, както и да създадем едно място, където всеки може да откри дом за отдих или да открие прелестно място, от което да сътвори идната си фотография, спомен или премеждие. Това място трябваше да бъде сцена за нашите локални услуги и артикули. И най-сетне, поисквам на това място голям брой дълги години. Надявам се да имам задоволително време, с цел да го подкрепям и развъртвам, дружно с още 100 хрумвания свързани с неговото развиване “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР