26-годишният състезател по джудо Румен Радев отпадна след извънредна елиминационна

...
26-годишният състезател по джудо Румен Радев отпадна след извънредна елиминационна
Коментари Харесай

Сексът в Игри на волята вече не е мираж!

26-годишният играч по джудо Румен Радев отпадна след изключителна елиминационна капитанска борба в „ Игри на волята “, откакто преди дни в епизод от едноименното риалити стана ясно, че огромна част от участиците са създали груби нарушавания на разпоредбите на продукцията и Албена Ситнилска даже бе дисквалифицирана поради внасяне на телефон.

Румен влезе в предаването с обичаната си Теодора Мудева и призна, че в предаването с  " Мис България 2018 " са стигали до по-интимни моменти, написа Телеграф.

И още – кой е най-слабият състезател в сезон 5 на „ Игри на волята “, кой е най-арогантен и най-секси? Разберете от него в блиц изявлението, което даде Румен:

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият състезател в Игри на волята?

ОТГОВОР: За мен най-слабият състезател в сезон 5 на Игри на волята е Туньо, тъй като освен, че излезе първи, само че и не мисля, че беше въобще квалифициран за тази игра.... макар той да твърдеше противоположното.

ВЪПРОС: Кой беше най-арогантният човек в Игри на волята?

ОТГОВОР: За мен най-арогантният човек в племето на Амазонките е Момчил, тъй като тази надменност, тази самоувереност, която той имаше, на мен ми пречеше да погледна с други очи и да му видя положителните качества... малко или доста.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на Игри на волята?

ОТГОВОР: Аз (смее се). Най-секси участникът в Игри на волята без Мудева? Ами, това май съм аз (смее се).

ВЪПРОС: Мастурбирал ли си по време на предаването?

ОТГОВОР: В Чистилището въобще не можеш да си мислиш за нещо такова, тъй като там ти се срутва и душeвност и безусловно всичко. И в случай че в действителност на някой му се случи нещо такова, ще отида и ще му стисна ръката. В игрите като цяло, имайки поради оттова, откъдето пристигам, ти би трябвало много време, с цел да се възстановиш, че да започнеш да мислиш в тази тенденция.

ВЪПРОС: Правил ли си секс по време на предаването?

ОТГОВОР: Аз си мисля, че това е обикновено всяко едно семейство да има сексуален акт, тъй че... несъмнено.

Междувременно стана ясно, че една от най-изявените другарски обединения в племето на Амазонките сред спортната шампионка Мария Оряшкова и влюбената двойка Теодора Мудева и Румен Радев, напълно не е вследствие на благосклонности, зародили в играта.

Румен Радев гостува в " След игрите ", новият формален подкаст на  " Игри на волята ", където призна нещо основно за връзките си с шампионката по самбо Мария Оряшкова. 

" С Оряшкова се познаваме може би към този момент повече от 10 години. С Оряшкова сме доста близки. Аз я усещам като част от моето семейство, само че за това никой не знаеше, " показа Радев, който преди се е занимавал интензивно с джудо.

Румен призна също, че концепцията му е била  непременно да влезе дружно с приятелката си Теодора Мудева и с Мария Оряшкова в " Игри на волята ": " За нас беше извънредно важно по всевъзможен метод да можем да влезем тримата в предаването и единствения вид беше, в случай че не се демонстрира тази връзка сред нас. ".

Бившият джудист разкрива, че с Оряшкова преднамерено са гледали да пазят някаква отдалеченост, с цел да не заподозрат останалите участници близките им връзки. 

" Аз с Оряшкова се разбирам единствено с взор. Между брат си и Оряшкова не различавам, " споделя още Румен Радев за спортистката. 

Радев също по този начин удостовери слуховете, че точно Оряшкова ще бъде кума на идната женитба сред него и Мудева. 

В фрагменти от сантименталното предложение за брак на Румен към Мудева се виждаше и Оряшкова, облечена в бяло. Това накара почитателите на " Игри на волята " да предположат, че Румен и Мудева са се сприятелили с шампионката в предаването и по тази причина са решили да я създадат своя кума, само че в този момент излиза наяве, че този избор е бил взет доста преди присъединяване им в " Игри на волята ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР