26-годишният мъж, който уби майката на детето си в столичния

...
26-годишният мъж, който уби майката на детето си в столичния
Коментари Харесай

Убиецът от Надежда се жалвал, че жена му го тормози психически

26-годишният мъж, който умъртви майката на детето си в столичния квартал " Надежда " и личното си момиченце на годинка, е подал сигнал за душевен тормоз от убитата 23-годишна жена.  
 Двойно ликвидиране в София: Почина и простреляното в главата от татко си момиченце  Откриха простреляни мъж и дете край София  Застреляха млада жена в София
Това сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов, представен от Фокус. Убиецът направи опит за самоубийство, само че животът му е вън от заплаха, той е настанен в " Пирогов ". Таксиметров водач, возил бащата и детето към 19 часа нощес, е оказал помощ на полицията да го открие в гориста околност в Горни Богров. Свидетелят разказал, че детето плачело от самото начало в колата. 

Убийството на детето и опита за самоубийство са станали към 23.30 ч., посочи комисар Иванов. Намерено е и оръжието на закононарушението.

Имали са някакви проблеми в фамилията, само че нищо съществено. Преди година също са се разделяли, изясни ст. комисар Иванов. По думите му все още няма данни за психическото положение на Виктор Александров. Той ще бъде разпитан, когато здравословното му положение разрешава. 

Ще му бъде наложена най-строгата мярка за неотклонение и ще бъде притеглен като обвинен, съобщи шефът на СГП Емилия Русинова. Тя посочи, че убитата млада жена е открита от майка си в жилището, от който килърът се изнесъл преди седмица поради скандал. Детенцето е простреляно в дясното око, бащата няма патрон в главата, сподели още Русинова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР