26-годишният Любомир Янков получи ново обвинение. В условията на продължавано

...
26-годишният Любомир Янков получи ново обвинение. В условията на продължавано
Коментари Харесай

Човекът, заплашил Митева с убийство, в същия ден отправил заплаха и срещу Борисов

26-годишният Любомир Янков получи ново обвиняване. В изискванията на продължавано закононарушение и на рисков рецидив, се заканил с ликвидиране на ръководителя на 46-ото Народно заседание и на бившия-министър ръководител на Република България. Младият мъж е упрекнат и за безчинство.

В неделя той е изпратил на имейла на Министерството на правораздаването известие, че ще убие Ива Митева. Същият ден написал нов имейл, в който показва желанието си, че ще направи същото и с някогашният министър председател Бойко Борисов, оповестиха от прокуратурата, съобщи през днешния ден.бг.

„ Деянието по своето наличие се отличава с изключителна смелост и цинизъм ”, обясниха от държавното обвиняване.

Срещу Янков е формирано досъдебно произвеждане.

В началото на септември той заплаши ръководителя на 46-ото Народно заседание и бе наказан на „ пробация “ за период от 3 години и на 2 години по 200 часа „ безплатен труд в интерес на обществото “.
Предвид правосъдното му минало и заплахата да извърши друго закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.
Предстои да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР