26-годишният казва, че ще стане първият човек, пробягал цяла Африка

...
26-годишният казва, че ще стане първият човек, пробягал цяла Африка
Коментари Харесай

Ръс Кук: Британецът, който се стреми да пробяга цяла Африка, получи зелена светлина за влизане в Алжир след проблеми с визата

26-годишният споделя, че ще стане първият човек, пробягал цяла Африка в случай че извърши предизвикването.

Той стартира своето пътешестване в най-южната точка на Южна Африка и му остават повече от 2485 благи (4000 км), преди да доближи крайната си дестинация - най-северната точка на Тунис.

Последната му обява в обществените медии, споделена в понеделник, го сподели по какъв начин тича през Сенегал - южно от Алжир.

Кук, който назовава себе си " Най-трудният фанатик " в своите обществени медийни платформи, срещна затруднения с визата си предходната седмица на алжирската граница с Мавритания, като преди този момент сподели, че предизвикването зависи от това дали може да получи позволение за секване на границата, като " няма различен метод " да стигне до северния завършек на Африка.

Министерството на външните работи, Британската общественост и развиването (FCDO) по-рано съобщи, че въпросът с визата е въпрос на издаващата страна и също по този начин цитира опасения за сигурността при пътешестване през „ рискови зони “.

В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР