26-годишният Георги Георгиев, работещ като готвач, и 32-годишният Стоян Атипов

...
26-годишният Георги Георгиев, работещ като готвач, и 32-годишният Стоян Атипов
Коментари Харесай

Лъсна и вторият нападател на д-р Мицева и децата й!

26-годишният Георги Георгиев, работещ като готвач, и 32-годишният Стоян Атипов са директните участници в нападението над доктор Елена Мицева.

Според обвиняването Георгиев носи съществена виновност за нападението над доктор Елена Мицева, чиято кола беше потрошена от протестиращите, до момента в който децата й са вътре.

Георгиев е упрекнат в това, че на 17 август 2020 година на кръстовището на бул. „ Михай Еминеску “ и бул. „ Шипченски проход “ към 21.30 часа незаконно е развалил непозната движима движимост - лек автомобил, благосъстоятелност на Мицева, като счупил посредством удари с ръце предно панорамно стъкло на автомобила, скачайки развалил предния похлупак на автомобила, оповестиха от прокуратурата.



"На Г.Г. е повдигнато обвиняване и за безчинство, отличаващо се с изключителна смелост – попречил на Е. М. да премине с управлявания от нея лек автомобил през горепосоченото кръстовище, като блъскал по лекия автомобил, качил се на предния похлупак и счупил предно панорамно стъкло, отправяйки обидни думи към Е.М., тъй като не е изразила единодушие с дейностите на протестиращите, като дейностите направил пред двете ѝ малолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила ", се споделя още от обвиняването.

На вторият участник в офанзивата Стоян Атипов е с повдигнато обвиняване за това, че на 17 август 2020 година в гр. София, на горепосоченото кръстовище, към 21.30 ч. е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, с цел да попречи на доктор Мицева да премине с управлявания от нея лек автомобил през кръстовището, блъскал по лекия автомобил, изкъртил с ръце задна регистрационна табела на автомобила, които дейностите направил пред двете ѝ малолетни деца, намиращи се на задната седалка.

"На 18 август 2020 година с постановления на прокурор при Софийска районна прокуратура двамата обвинени са привлечени към наказателна отговорност. Спрямо С.А. е взета мярка за неотклонение „ Гаранция в пари “ в размер на 500 лв..

Георгиев е арестуван за период до 72 часа, след приключването на които ще бъде направено и импортирано искане до СРС за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на него ", оповестиха още от следствието по-рано.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР