26-годишната водеща на шоу за Серия Б в ефира на

...
26-годишната водеща на шоу за Серия Б в ефира на
Коментари Харесай

Секси водеща иска да се превърне в муха заради Алегри


26-годишната водеща на шоу за Серия Б в ефира на Скай Италия Дилета Леота към този момент е по-популярна на Апенините от огромна част от играчите.

На стадионите има повече банери в нейна чест, в сравнение с за тези на терена. Популярността й е обяснима поради зашеметяващата осанка и безспорния гений на водеща. В сърцето на Леота има място за всички отбори от Серия Б, на които тя се радва като на свои деца. Миналата година тя отпразнува влизането на СПАЛ 2013 в Серия А, а в този момент следи с интерес изявите на Емполи и чака завръщането му в елита.

Тя се затруднява да отговори кой ще грабне обаче скудето - Ювентус или Наполи. Двата тима са в гневна борба на върха и съгласно девойка Леота всичко ще стане ясно на 22 април, когато е директният конфликт сред кандидатите за трофея на " Алианц Стейдиъм ".

" Много бих желала да се трансформира в муха, с цел да чуя какво споделя Макс Алегри в съблекалнята на Ювентус. Любопитно ми е да знам какво се обърка на финала на Шампионската лига в Кардиф и какво им сподели на " Уембли " против Тотнъм ", разяснява Леота пред " Тутоспорт ".

В британската столица Юве обърна мача с Тотнъм от 1/8-финалите на Шампионската лига единствено в границите на три минути през втората част, откакто позволи през първото полувреме гол във вратата си. В Кардиф стана тъкмо противоположното. След 1:1 в първото полувреме, Ювентус се срина през втората част и загуби с 1:4.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР