26-годишен пловдивчанин е задържан с три вида наркотици в сериозни

...
26-годишен пловдивчанин е задържан с три вида наркотици в сериозни
Коментари Харесай

Спипаха баща на 4-месечно с три вида наркотици в Пловдив

26-годишен пловдивчанин е арестуван с три типа опиати в съществени количества при акция на служителите на реда от Второ районно във вторник. Иван Славейков е зад решетките, а с разпореждане на Окръжна прокуратура той ще остане в ареста 72 часа преди съдът да реши дали да му наложи непрекъсната мярка за неотклонение, оповестява Трафик нюз бг.
Полицаите са обискирали дома на Славейков, където са намерили марихуана, амфетамин и таблетки екстази. Тревата е била в най- огромно количество - 75 грама. Амфетите и хапчетата са с общо тегло 50 грама. В жилището на младежа са открити също електронна везна със следи от дрога, опаковки за разфасоване на дози и други

Младият мъж е родом от Пазарджик, само че от няколко години живее в Пловдив и работи във фабрика за колелета. Живее със брачната половинка си, а от няколко месеца е и татко на малко момиченце. Не е престъпно проявен. Привлечен е като обвинен по член 354, ал 1 за владеене на дрога, като това закононарушение планува до 2 години отнемане от независимост.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР