26-годишен мъж, който скоро се е оженил, бе хванат от

...
26-годишен мъж, който скоро се е оженил, бе хванат от
Коментари Харесай

Жена заподозря 26-годишния си мъж в изневяра и нае детектив! Това, което откри, я остави шокирана и безмълвна

26-годишен мъж, който скоро се е оженил, бе заловен от жена си в невярност. Скандалното в тази ситуация е, че неверникът кръшкал с 72-годишна жена. Това съобщи в. " Мирър ".

24-годишната му брачна половинка от региона на Бирмингам бе наела частни детективи, откакто подозираше брачна половинка си поради странното му държание. Агентите наблюдаваха странната двойка и показаха доказателствата на своята клиентка, която изиска да остане анонимна, оповестява Блиц.

" Просто не желаех да допускам. Бях си вкарала чувство за виновност. Не можех да схвана какво чувах и виждах. Когато гледах видеозаписите и видях коя е другата жена... Това беше просто една цялостна мъгла на съмнение. Тази остаряла дама може би е знаела по-добре някои неща ", споделя рогоноската.

Жената видя, че мъжът й ненадейно се трансформирал, макар че били женени единствено от една година.

" Внезапно се отдалечи. Той не беше в близост. Говореше малко и започна да изчезва. Каза ми, че би трябвало да закъснее поради работата му ", споделя тя.

Неверникът постоянно посещавал уеб страници, предлагащи срещи с по-стари дами.

" Детективите откриха, че се е записал в няколко уеб сайтове за запознанства. Това, което слушах, просто не съвпадаше с индивида, който познавах и обичах ", прибавя тъжната млада жена. 

Изневярата беше доказана на идната заран, само че даже опитните следователи бяха шокирани да открият, че дамата в този чудноват любовен триъгълник е 72-годишна жена, майка на две огромни деца.

Засега дамата не е подала молба за бракоразвод. Тя признава, че се намира в сложен миг, само че може би е е време да се отдели от подобен отровен човек в живота й. 

Детективите споделят: " Това не е приказка, завършваща по какъвто и да е метод. Надяваме се обаче, че бъдещето на нашата клиентка ще съдържа повече приказни моменти, в сравнение с баби ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР