26-годишен криминално проявен младеж от асеновградското село Боянци, който нямал

...
26-годишен криминално проявен младеж от асеновградското село Боянци, който нямал
Коментари Харесай

Криминален тип без книжка подкара кола с чужди номера

26-годишен престъпно проявен юноша от асеновградското село Боянци, който нямал брошура, седна зад кормилото на лек автомобил „ Опел “. Деянието можело да му се размине, само че той бил спрян то чиновници на реда в първомайския квартал „ Дебър “, защото не бил присъединил фаровете на автомобила. Последвалата инспекция посочила, че регистрационните табели на колата са на друго моторно транспортно средство. Срещу момчето е формирано бързо произвеждане.

Други трима извършители на пътя били хванати през последното денонощие в Пловдив и района. Около 23.30 часа в неделя и към 4 часа в понеделник в Първо районно управление (на МВР) се озовали 35-годишен плевенчанин и 39-годишен пловдивчанин. На кръстовище сред ул. „ Скопие “ и ул. „ Тодор Александров “ по-младият мъж управлявал лек автомобил „ Ситроен “ с централизация на алкохол в кръвта 1,86 промила.

Пиян, с над 1,61 промила, бил и по-възрастният, засечен с лек автомобил „ Хонда “ на ул. „ Стефан Стамболов “. В първия час на днешния ден чиновниците на реда в Асеновград открили, че 20-годишен лидер на лек автомобил „ ДЕУ “ е под влияние на опиати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР