26-годишен габровец е задържан за кражба от столичния храм „Св.

...
26-годишен габровец е задържан за кражба от столичния храм „Св.
Коментари Харесай

Задържаха 26-годишен габровец за кражба от столичния храм „Св. Александър Невски“

26-годишен габровец е арестуван за кражба от столичния храм „ Св. Александър Невски “.

Сигнал за незаконното посягане бил подаден в столичното Пето районно управление (на МВР) на 6 март, към 15:00 часа. Според първичната информация, мъжът съумял да задигне 3 880 лева от църковния магазин на катедралата, изчаквайки дамата, която работи там да излезе, след което липсващ.

Вeднага по случая почнало следствие, в границите на което били конфискувани всички записи от видеокамерите и след акуратен обзор разпознат причинителят на закононарушението. Последвало неотложно оповестяване за общодържавното му търсене и в процеса на оперативните дейности той бил открит и арестуван на адрес в столицата.

26-годишният гражданин на Габрово е неведнъж регистриран за криминалистични прояви. След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура, мъжът е притеглен като обвинен и му е наложена мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което криминалистите ще откриват и съпричастност на арестувания към други обири, осъществени на територията на столицата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР