26-годишен аматьорски футболист, който беше убит по време на коледна

...
26-годишен аматьорски футболист, който беше убит по време на коледна
Коментари Харесай

Футболист, загинал при катастрофа с микробус на коледната вечер, „би направил всичко за всеки“

26-годишен аматьорски футболист, който беше погубен по време на коледна вечер на открито с тима си, „ не се усещаше зле тялото му " и „ би направил всичко за всеки ", сподели неговият треньор в прочувствена респект.

Талантливият Сам Уилсън претърпя съществени пострадвания, когато ван блъсна него и някои други играчи, откакто напуснаха пъб в Илкстън, Дербишър, към 2 сутринта в събота. Той трагично почина на място.

Полицията в Дербишър сподели, че други двама мъже са били ранени и откарани в болница за лекуване, само че положението им не е животозастрашаващо. Полицаи арестуваха мъж, за който се счита, че е водачът на микробуса, по съмнение за ликвидиране. Той остава в полицейския арест.

Сам и неговите съотборници от AFC Curzon в Лонг Итън в началото възнамеряваха да отидат в Нотингам за вечерта си в петък, само че по-късно избраха Илкстън, защото смятаха, че градът ще бъде прекомерно претрупан. Мениджърът на клуба Уейн Райли, който тренира Сам в продължение на десетилетие, откогато бяха зае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР