26 г., след като баща му Михаел Шумахер спечели първата

...
26 г., след като баща му Михаел Шумахер спечели първата
Коментари Харесай

Мик Шумахер с първа победа на „Спа“

26 година, откакто татко му Михаел Шумахер завоюва първата си победа във Формула 1 на същата именита писта, 19-годишният Мик Шумахер победи със своята първа победа във Формула 3 на " Спа ". Синът на легендата също като него трябваше да премине през доста изпреварвания и да си заслужи успеха, откакто започва шести.

Това е първият триумф на Мик в автомобилните серии и идва в неговото 45-о съревнование на същата писта, на която великият му татко завоюва първото си Гран при съревнование с „ Бенетон “ през 1992 година

В същото време се разбра, че петима претендент купувачи, измежду които обаче не е „ Мерцедес “, се надяват да придобият тима на „ Форс Индия “, който предходната седмица излезе в неплатежоспособност.

До административната мярка против „ Форс Индия “ се стигна след решение на съда по иск на Серхио Перес, подсилен и от доставчика на мотори „ Мерцедес “. Пилотът не е получил суми в общ размер над £3 млн., а немската компания има да взима повече от 10 милиона, насъбрани за последните години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР