26 електронни фиша за превишена скорост са връчени само за

...
26 електронни фиша за превишена скорост са връчени само за
Коментари Харесай

Само за ден: Връчиха на шофьор 26 фиша за висока скорост

26 електронни фиша за превишена скорост са връчени единствено за ден на 41-годишен мъж от Шумен, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
41-годишният мъж с букви Т.А. бил поканен в бранш „ Пътна полиция “, откакто при осъществена инспекция станало ясно, че има невръчени електронни фишове.

На място му били връчени 26 фиша. Почти всички били за превишена скорост, а наложените санкции за откритите нарушавания са в размер на 3690 лв.. До момента санкциите не са платени. Освен наложените санкции с фиш лидерът има и формирани актове за разнообразни нарушавания, написа dir.bg.

47-годишен гражданин на село Царев брод обаче е един от огромните извършители на Закона за придвижване по пътищата в Шуменско. Мъжът има брошура от 2003 година. За 11 години контролните органи са му съставили 41 акта за разнообразни нарушавания. Наказателните му постановления са на стойност 10 589 лв..

Най-често мъжът е бил залавян да кара с превишена скорост и откакто му е отнето свидетелството за ръководство на моторно транспортно средство. Установяван е да кара след приложимост на алкохол и в период на отнемане. Нито една от наложените наказания не е платена.
тагове фиш водач превишена скорост
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР