250 хиляди лева делят Ботев от привличането на надапателя на

...
250 хиляди лева делят Ботев от привличането на надапателя на
Коментари Харесай

Голяма сума дели Ботев от привличането на Евгений Сердюк

250 хиляди лв. разделят Ботев от привличането на надапателя на Черно море Евгений Сердюк. От Коматево първо са се насочили към тарана на Левски Билал Бари и даже са предложили 500 000 евро, само че самият той е поискал да остане в Подуяне.

Вторият избор на треньора Азрудин Валентич е бил Сердюк. Причината е, че украинецът има контракт единствено до лятото. Жълто-черните предложили 350 бона за украинеца, само че от варна са поискали още 300 000 лв. от горната страна.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев пък възнегодува остро против метода по който Ботев са почнали ухжването на Евгений Сердюк. " Некоректното като цяло от страна на Ботев Пд е, че след нашия мач се свързаха непосредствено с футболиста, без да осведомят клуба ни. И естествено в идващите мачове Сердюк не беше на нормалното равнище. Не, че го е правил умишлено. Но откакто ти дадат една заплата два-три пъти по-голяма..и знаете по какъв начин се разбъркват главите изключително на хора, които до преди 3 месеца преди да пристигна при нас, една година не беше играл футбол. Това е некоректното. Иначе е добре да има интерес към наши футболисти. Значи при нас се работи вярно. Не е правилно като приказваш първо с футболиста и му разбъркаш главата с едни огромни суми и след това замажеш ситуацията, като хвърлиш една оферта в клуба ", съобщи Илиев.
Свързани вести Кокала: Ботев играе, когато на Тошко Неделев му е кеф ЦСКА изиска национал от Ботев Ботев извади огромна сума за нападател на Левски
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР