25 моряци са с положителен резултат за коронавирус на борда

...
25 моряци са с положителен резултат за коронавирус на борда
Коментари Харесай

25 моряци с коронавирус на американски самолетоносач

25 моряци са с позитивен резултат за ковид на борда на американския самолетоносач " Теодор Рузвелт ", удостовери представител на Военноморски сили на Съединени американски щати пред Си Ен Ен.

Само преди два дни Пентагонът разгласи, че трима моряци на борда на самолетоносача са с ковид.

Военноморски сили на Съединени американски щати чакат още случаи измежду екипажа, като представител съобщи пред медията, че може да има " десетки " нови случаи. Друг източник означи, че евентуално има доста други случаи, само че Министерството на защитата евентуално няма да заяви какъв брой случая има на самолетоносача, защото Китай и Северна Корея могат да си помислят, че корабът е уязвим.

Вчера Съединени американски щати изпревариха Италия и Китай като страната в света с най-вече случаи на болни от ковид. Към момента в Съединени американски щати има към 86 000 случая и близо 1300 умряли.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 465 000 доказани случая, а умрелите са повече от 21 000. Регистрирани са случаи в 199 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 530 000 случая и над 24 000 умряли в 176 страни, възстановили са се към 122 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР