25-годишният Васил Сотиров, който на 1 септември т. г. нападна

...
25-годишният Васил Сотиров, който на 1 септември т. г. нападна
Коментари Харесай

Наглост! Васил, който преби медсестра в Пловдив, отказва да признае вината си

25-годишният Васил Сотиров, който на 1 септември т. година атакува с юмруци и ритници здравна сестра в Детското незабавно поделение на УМБАЛ „ Св. Георги ”, не е бил в положение на физиологичен афект, което значи, че е можел да се управлява. Това сочи изслушаната през вчерашния ден по делото против него спомагателна съдебнопсихиатрична експертиза, написа " Марица ".
„ Физиологичният афект настава при мощна провокация, която води до краткотрайно притеснение на съзнанието, наричано тунелно виждане. В този случай няма такава провокация”, изясни вещото лице Маргарита Панова.

Сотиров се нахвърлил върху здравната сестра Мария Несторова, тъй като тя го помолила да излезе от кабинета, в който преглеждат друго дете. Преди това невръстният му наследник бил включен на системи, откакто погълнал прахуляк за пране.

Това се случило при второ за деня посещаване на дребния и неговите родителите в Детското незабавно.

Първия път момченцето било прегледано и било открито, че положението му не е обезпокоително. Родителите го завели на различен обзор в частна болница, след това се върнали в детското на УМБАЛ „ Св. Георги”.

Тъй като детето било почнало да се обезводнява, било включено на системи, а родителите били помолени да изчакат извън.

Сотиров обаче не издържал, влезнал няколко пъти и най-после нападнал сестрата. Мъжът не признава пред съда виновност за нападението.

Мария Несторова към този момент се е върнала на работа в същото поделение. Вчера тя разяснява пред „ Марица”, че случилото се е „ прекалено”. Делото продължава на 18 декември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР