25-годишният Шукри Гаров е младият мъж, прострелян с пистолет Макаров.

...
25-годишният Шукри Гаров е младият мъж, прострелян с пистолет Макаров.
Коментари Харесай

Разбра се кой е простреляният мъж в Сатовча

25-годишният Шукри Гаров е младият мъж, прострелян с револвер " Макаров ". Около 13:30 часа през днешния ден някогашният рейнжър Емил Каров от сатовчанското село Плетена, който е бил кадрови военнослужещ в елитния батальон в Стара Загора, в планината над село Плетена при инцидентен случай е прострелял приятелят си в рамото. 
``
реклама

Простреляният 25 годишен юноша е бил закаран незабавно в болничното заведение „ Иван Скендеров “ в Гоце Делчев и откакто раната от одраскалият го патрон по рамото е била обработена от  докторите, потърпевшия юноша е бил освободен за домашно лекуване, написа toppresa.bg.

Двамата другари през днешния ден излезли в гората. Емил носел персоналният си револвер, само че по неизвестно какви аргументи той бил зареден. Неволният изстрел, който засегнал 25-годишния Шукри Гаров, съгласно свидетелствата на двамата другари, бил създаден при падение и рухване на някогашния рейнджър Емил Каров.



Няма драма в тази ситуация и популярност Богу няма и покруса, разясняват осведомени от Плетена  и проверяващи, които споделиха, че двамата младежи били доста положителни другари, постоянно били дружно и са се разбирали и уважавали като братя. След напускането си от  елитния батальон в Стара Загора, Емил почнал работа в Англия и скоро се прибрал в Плетена. Той бил и добър и прецизен ловец, описват хората от Плетена.

В тази връзка локални управници и ръководители на ловни групи от сатовчанско изрекоха терзание по отношение на неспазването на условията по отношение на дисциплината по време на лов и боравенето на ловджиите с ловното оръжие. Проблемът,  на който би трябвало да се обърне  доста съществено внимание, с цел да се предотвратят още сходни случаи, е  да се забрани изрично на ловджиите да обикалят планината по време на лов със заредени оръжия, защото както в тази ситуация при едно падение и рухване може да се окаже съдбовно за живота на  почтени сътрудници по пушка. " Проблемът наистина  е доста сериозен и би трябвало да се обърне съществено внимание ", разяснява случая и кметът на общината Арбен Мименов, който също е ловец.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР