25-годишният красавец е шампион по борба Сръбският състезател Алекса Ерски

...
25-годишният красавец е шампион по борба Сръбският състезател Алекса Ерски
Коментари Харесай

Сърбинът Алекса печели „Игри на волята“?

25-годишният красавец е първенец по битка

Сръбският играч Алекса Ерски печели риалитито „ Игри на волята “. 25-годишният красавец е първенец по битка. Като най-голямо свое достижение той дефинира, че е 7-кратен първенец на Сърбия по битка. Той е подкрепян и подложен на критика, само че е неоспорим любимец за огромната премия. Алекса сподели мислене в " Игрите " и съумя да потвърди своето лидерско място. Той печелеше борба след борба и сподели волята си за победа, макар тестванията.

Спортистът сподели, че е измежду най-коравите участници в предаванет о. Сърбинът към този момент е споделял, че харесва България, като акцентира две основни учредения за това – има българска другарка в лицето на боркинята Елица Янкова и е впечатлен от българските естествени дадености. От друга страна Алекса Ерски има и своите разочарования, само че те не са свързани с България, а се отнасят до родната му Сърбия.

Тази година той имал опцията да показа страната си на интернационален състезателен конгрес по битка, само че от сръбската федерация взели решение да изпратят различен играч. Борецът с гняв акцентира, че е първенец на страната си 7 години, само че все пак от федерацията заложили на различен състезател в тази категория.

Ето за какво Алекса желае да завоюва „ Игри на волята “ като един тип реванш, написа Лупа. Той разгласи, че успеха в четвъртия сезон на шоуто ще бъде неговото европейско състезание. До огромния край на шоуто доближиха Виктория, Алекса, Георги, Филип и Гого.

Само най-хубавите трима ще продължат към финалния конфликт за почетното първо място и огромната премия от 100 000 лева

21-годишният Георги Янев е Републикански първенец по плуване, само че споделя, че постоянно е желал да бъде олимпийски първенец. Сред заниманията му са още кайтсърф, сърф и уейкборд. " Всички обичаме да побеждаваме, само че какъв брой са тези, които обичат да упражняват!? ", това е неговото мото, което, както видяхме и през последните три месеца, следва и в " Игрите ".

Но в шоуто той сподели освен спортни качества и психическа устойчивост, само че и имаше шанса да срещне любовта - в лицето на ледената принцеса Александра Фейгин. Всъщност двамата се познават отпреди влизането си в шоуто, само че се сближаха около сливането на тимовете в приключенското шоу.

Те се събраха в племето на Непобедимите, а близостта им несъмнено ставаше все по-силна с времето. В обществените мрежи той е безапелационен - " Ясно е, че към този момент имам още един обичан спорт " и любовта е във въздуха. " Не мога да допускам какво ни се случва. Не съм го очаквала ", признава и русокоската, която направи неотдавна и най-съкровеното си самопризнание. Тя показа, че не е сигурна дали знае какво е да си влюбен и че по-скоро е изпитвала благосклонности към момчетата до този миг.

29-годишният Филип е може би един от най-мускулестите участници този сезон. Той е същински състезател. По специалност Фифо е елекроинженер, само че има и оценки в пет разнообразни спорта. Занимава се с плуване, кросфит, бойни спортове и ски, джетове. Медалите си спортистът е спечелил по време на VIII интернационален шампионат по плуване за ветерани в Бургас.

Любопитен факт за него е, че той разгласи, че се причислява към мъжете, които няма да бръснат брадата си през целия ноември. Причината - интензивно поддържа добиващото все по-голяма известност придвижване #Мovember, което има за цел да хвърли светлина върху един значим проблем на мъжкото здраве - рак на простатата.

25-годишният Гого е първенец по калистеника, а най-голямо му достижение е, че той е единственият българин, след Йордан Йовчев, взел участие в Ninja Warrior. Хобитата му са пътешестване към незнайното и адреналина - придвижването е в ядрото на живота. Колоритният състезател стана и първият полифиналист в най-приключенското шоу.

Гого, който се откроява и с възприятието си за комизъм, е спряган и за един от любимците за победител. Впечатление прави и забавния му жанр на обличане и държание, даже и на изложение.

32-годишната амазонка Виктория е играч по волейбол, а най-голямото й достижение, съгласно самата нея, е 4-тото място на международно състезание по волейбол. Хобитата ѝ са гмуркане и рискови спортове.  След последната тежка елиминационна борба на Арената, Виктория съумя да надвие Ралица и се трансформира в последния боец в полуфиналната борба, както и в най-хубавата жена в надпреварата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР