25-годишният готвач агресор Георги Георгиев, който безмилостно потроши новата „Тойота“

...
25-годишният готвач агресор Георги Георгиев, който безмилостно потроши новата „Тойота“
Коментари Харесай

Единият агресор, чупил колата на д-р Мицева и децата ѝ, съчини нелепи оправдания пред съда

25-годишният готвач агресор Георги Георгиев, който безмилостно потроши новата „ Тойота “ на майка с две дребни деца опита да отърве ареста като се оправда в Софийския областен съд, че освен той е ритал по колата. Пред съда той съобщи, че не е единственият който е чупил колата и доста други хора са я ритали, с цел да я спрат.

„ Бях на Румънското посолство и участвах в митинга. Имаше шествие от Орлов мост през Цариградско шосе и стигнахме до Румънското посолство. Там надлежно протестиращите блокирахме всички платна за придвижване и не допускахме прекосяване на коли, в това число и на градския превоз. Всичките коли се изтеглиха от кръстовището. Пропускахме единствено коли за спешна помощ и такива коли, които отиваха за болница. По улицата ненадейно се появи кола. Аз чух писъци, бях с тил ", описа обвиненият в правосъдната зала, представен от "Монитор ".

"От протестиращите разбрах, че има човек под гумите на тази кола и се притекох на помощ. От толкоз доста хора не видях какво става. Затичах се към дясната страна на колата. Вече имаше двама трима хора на капака, а тя продължаваше да се движи напред и да ги гази. Аз се хвърлих, с цел да спрем колата, с цел да няма прегазени и убити хора, защото транспортното средство навлизаше все по-навътре в тълпата с ужасяваща скорост. Гледката беше ужасяваща, хора пищяха, беше ужасно ", изясни младият мъж.

"Тропахме по колата, с цел да я спрем, само че тя не спираше. От дясната страна на колата до водача се возеше мъж. Той не реагира по никакъв метод. Чак след 30-40 метра когато измина и колата спря. Аз до момента през живота си не бях виждал сходно нещо, кола да минава през митинга. След като видя, че не я пускат тази кола продължи напред. Жената излезе от колата, стартира да псува непосредствено хората и да демонстрира междинни пръсти “, описа в залата Георгиев.

За да го пази в залата пристигнаха други упрекнати в безчинство – някогашният народен представител Минчо Спасов  Минчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 година в София. Завършва приблизително обучение в 18 ЕСПУ – София и висше в и Слави Трайков, които в средата на юли дружно президентския консултант Еленко Божков стопираха метрото
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР