25-годишният еротичен модел Виктория Лит, която се изявава в платената

...
25-годишният еротичен модел Виктория Лит, която се изявава в платената
Коментари Харесай

Модел, който изкарва луди пари в платена платформа, разкри какво ѝ доставя порочно удоволствие

25-годишният сексуален модел Виктория Лит, която се изявава в платената платформа за възрастни OnlyFans, както и в платформата Sugar Daddies, си докарва месечен приход от 20 хиляди $ поради изявите си във виртуалното пространство, където прави оценка мъжките гениталии, което, по думите ѝ, ѝ доставя " порочно наслаждение ".

Родената в Съединени американски щати Лит признава пред Daily Star, че би ѝ харесало някой ден да стане порно актриса, или инструктор по пилатес.

Относно естеството на работата си тя споделя, че мъжете са подготвени да платят внушителни суми, с цел да им каже какво мисли за достолепието им.

Любимата ми част е, когато би трябвало да преценява пенисите им. Намирам го за много занимателно и мисля, че и на мъжете им харесва, почтено казано. Някои даже ме умоляват да им кажа, че членът им е прекомерно дребен и че няма да се побере в мен. Да преобладавам над тях и да ги унизявам е моето порочно наслаждение, споделя Лит.



Допълва още, че този вид работа ѝ разрешава да се освободи от напрежението. Освен това има случаи, когато мъже ѝ изпращат пари и ѝ споделят коя рокля желаят тъкмо да си купи.

Момичето разкри и за случай, когато мъж е изискал да се снабди с нейна слюнка, за което получила 6000 $.

За край Лит призна, че с помощта на платформата OnlyFans най-сетне " живее живота, който е заслужавала ".



Снимки: Instagram
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР