25-годишният Димитър разтърси менторите и зрителите на Гласът на България.

...
25-годишният Димитър разтърси менторите и зрителите на Гласът на България.
Коментари Харесай

Димитър разтърси менторите и зрителите на Гласът на България с тежката си съдба

 25-годишният Димитър раздруса менторите и феновете на " Гласът на България ". Той си заслужи четири обърнати стола и молби от Иван Лечев, Дара, Любо Киров и Галена да се причисли към техния тим. Печеливша се оказа Галена, която придърпа татуирания артист. 

Зад блестящия глас на Димитър се крие доста тежка орис, а посредством печалната си история се надява да вдъхне кураж на хора, изпаднали в неговата обстановка. В народен ефир призна, че е с противоположна полова ориентировка. Разкри още при какви неизяснени условия е умряла майка му и по какъв начин след нея се е самоубила сестра му.

" Един ден просто ме разсъниха да ми кажат, че мама я няма и я търсят с хеликоптер. Живеехме до една река, тя беше паднала вътре и водата я беше отнесла. Един ден просто ей по този начин изчезна. Официалната версия, съгласно криминалистите, е, че става въпрос за самоубийство. Отказвам да приема и се надявам да е просто нещастна преживелица ", споделя участникът от " Гласът на България ", представен от " Блиц ".

" Десет месеца по-късно се самоуби сестра ми. Нагълта се с хапчета и за 10-15 минути й стопира сърцето. 45 минути се пробват да я съживят, само че без резултат. Чувствах се загубен, не знаех по какъв начин са прецеждам страстите си. Много постоянно бягах от страстите си благодарение на алкохол или дрога. Исках да спра да живея ", разкрива той за най-ужасния интервал от живота си. Увлечението по музиката му оказва помощ да се оправи с болката и тъгата по майка си и сестра си. А фантазията му е да пробие на музикалната сцената и да се занимава с пеене. 

" Когато бях на 14 осъзнах, че съм с друга полова ориентировка. Знаех си го и отпреди, просто не бях израснал в среда, която приказва за тези неща. Трябваше да си намеря пътя самичък. Първоначално признах на сестра си, родителите ми схванаха след това сами. Беше трагично, не го одобриха добре. Водиха ме при психолози с вярата да трансформират нещо в мен. Там им беше обяснено, че грешката не е в мен и те привикнаха с този факт. Не им остана различен избор ", изясни той за другата си полова ориентировка. Димитър е роден съм в Стара Загора, само че по-голямата част от времето си живее в Шумен, след това 16 години в Чехия, а сега в Пещера с вуйна си и чичо си, където работи в цех, който за занимава с хранителни добавки за животни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР