25-годишната Веселка от с. Борима, майка на три деца и

...
25-годишната Веселка от с. Борима, майка на три деца и
Коментари Харесай

Веселка от Фермата заживя изцяло нов живот


25-годишната Веселка от с. Борима, майка на три деца и победител във „ Фермата “ 5, претърпя същинска трансформация в шоуто. 

 

Само преди няколко години феновете видяха някогашната конярка като кльощава и очукана от живота млада жена, отглеждаща трите си деца, покорна стопанка и работеща селска работа.

Веселка Маринова се трансформира в първата жена- победител в риалитито и малко по-късно стартира да трансформира живота си.

 

Лишенията и тежкият физически труд останаха зад тила й, смени специалността си и построи нов дом. Споделя, че е израснала прочувствено като персона и добавя, че в действителност се изисква доста храброст, с цел да се направи подобен преход.

 

Към днешна дата има нов мъж до себе си, само че изрично не желае да разкрива персоналния си живот, защото се е напатила от злословия. С някогашния й брачен партньор даже се схващат по-добре отпреди. Помагат си и в грижите за децата, и финансово.

 

Не упреква никого за сложното си минало и бедността, която я е принудила да работи от 14-годишна. Наскоро тя приключи колеж със компетентност „ Горски лесовъд “. Преди това бе с главно обучение, само че се окуражи, с цел да не остава неука.

 

Наградата от Фермата й даде самостоятелност. Тя купи остаряла къща в родното си село, която счита да трансформира в къща за посетители. Не е изключено да се захване и с инфлуенсърство. След като намерила сили да напусне брачна половинка си и селото, се уредила в Троян, където създава сувенири. Не крие, че се надява да завоюва и този сезон на „ Фермата “. Твърди, че към днешна дата  е щастлива с мъжа до себе си.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР