25-годишната учителка по история Елена С. от град Аркадака, район

...
25-годишната учителка по история Елена С. от град Аркадака, район
Коментари Харесай

Омъжена учителка по история въртяла секс афера с невръстен ученик

25-годишната учителка по история Елена С. от град Аркадака, регион Саратов в Русия, е обвинена в полова връзка с малолетен възпитаник, оповестява локалната полиция. Аферата е почнала преди две години, съгласно информацията. За връзката сред учителката и ученика има доста очевидци, фотоси и доказателства. 13-годишният Артьом е бил в осми клас, когато почнали неразрешените връзки сред тях. В началото те единствено разговаряли, а по-късно почнали да вършат и секс. Според приятелите на ученика, връзката е била по взаимно единодушие, без шантаж и принуждение.



За връзките сред учителката и ученика се схванало инцидентно съучениците му. Момчето влизало в профила си в обществената мрежа от смарт телефона на собствен съученик, само че не излязъл от него. Така приятелите му намерили кореспонденцията сред него и учителката по история с пикантно наличие и я популяризирали в мрежата.

По време на половата връзка с 13-годишния възпитаник 25-годишната Елена е била омъжена. Сега учителката е към този момент не преподава в учебното заведение и е премахнала всички фотоси от обществените мрежи.

Артьом е момента е в 10-ти клас. От полицията не престават да проверяват случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР