25-годишната жена от Плевен, която бе зверски пребита в къща

...
25-годишната жена от Плевен, която бе зверски пребита в къща
Коментари Харесай

Жената със смазан от бой череп

25-годишната жена от Плевен, която бе свиреп пребита в къща за посетители в Равда, е настанена в реанимацията на бургаската болница в извънредно сериозно положение. Тя е с голям брой контузии на лицевия череп, на гръдния панер, на корема. Поставена е на апаратна вентилация. Това оповестиха от здравното заведение. Предполага се, че дамата е станала жертва на сводник, за който е работела. Той към този момент е арестуван.

Пострадалата е с букви М.С., оповестиха преди малко от полицията. Както към този момент съобщихме, 39-годишният И.Т. - престъпно проявен от Харманли безусловно смазал от пердах дамата. За да заличи следите от кръв в стаята, мъжът употребявал белина. В продължение на 10 дни държал жертвата си под ключ в стаята в безусловно безпомощно положение, а в нощта на 28 против 29 юни т.г. по мрачно я довлачил до колата си, натоварил я вътре, след това отпрашил към Бургас, като я зарязал пред болничното заведение. Жената сама съумяла се добере до регистратурата в окаяно положение. Лекарите от Шокова зала й оказали незабавна помощ. Извършени са й две интервенции. Междувременно от болничното заведение подали сигнал в полицията.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестяват, че неотложно е образуван екип от чиновници от „ Криминална полиция “, Четвърто и Пето ръководство на МВР-Бургас, в следствието се присъединили и служители на реда от ръководствата в Несебър, Приморско, Царево и Созопол.

Видеокамери засекли автомобила на нападателя към Южното Черноморие. Не след дълго, Министерство на вътрешните работи чиновниците съумели да открият причинителя на закононарушението. Той е  открит в хотел в Китен. При опита за арест скочил през терасата на втория етаж, само че е арестуван. При разпитите направил цялостни признания. Обяснил, че дошъл дружно с дамата от Холандия на 15 юни т.г. и се настанил дружно с нея в къщата за посетители в Равда. В продължение на няколко дни редовно пребивал дамата. А след следващото посягане персонално я докарал и оставил пред бургаската болница.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР