25-годишната жена от Бургас, която се превърна в поредната жертва

...
25-годишната жена от Бургас, която се превърна в поредната жертва
Коментари Харесай

Пребитата Мария от Бургас: Имам гной и кръв в белия дроб

25-годишната жена от Бургас, която се трансформира в следващата жертва на домашно принуждение, с роман за жестокия побой. Мария Русчева е била свиреп пребита и заплашвана с револвер от мъжа, с който живее на фамилни начала предходната седмица.

Жестокият побой е станал пред очите на 4-годишното им дете. В момента дамата е настанена за лекуване в бургаска болница със голям брой вътрешни и външни контузии. Вече е подала тъжба в полицията.

„ Случи се предишния четвъртък. Бяхме взели дефинитивно решение, че се разделяме. Събирах си багажа и при изнасянето той пощуря. Започна да ме блъска и удря. Помня, че ме удряше с юмруци в лицето и по тялото. Бях на земята, риташе ме по корема и в гърба. Имам кръв и гной в белия дроб. Малкият се изплаши и стартира да плаче и да вика. След това мъжът ми ми опря револвер и сподели, че ще ме гръмне. Изведнъж седна и се успокои. Успях да взема детето и да избягам. Между нас имаше намесена друга жена и не можахме да се разберем по тази причина взехме решението да се разделим ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” Мария Русчева. По думите й това не е първият път, в който става жертва на принуждение.

„ Предната седмица ме би, лятото също. Имах почитание до този миг към него, тъй като е татко на детето ми. Реших обаче, че това е краят и детето ми не може да вижда такива неща. Наех юрист. В последните дни получавам закани, пробваха се да разбият дома ми ”, добави тя.

Задържаният за побоя е с непрекъсната мярка „ задържане под стража ”. Тя беше наложена във вторник следобяд от състав на Бургаския областен съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР