25-годишната фитнес инструкторка Мел от Австралия публикува два много интересни

...
25-годишната фитнес инструкторка Мел от Австралия публикува два много интересни
Коментари Харесай

Лъсна измамата със снимките „преди“ и „след“ – ето как ни лъжат!

25-годишната фитнес инструкторка Мел от Австралия разгласява два доста забавни фрагмента в персоналния си блок. Те бяха на нейна клиентка и са по-популярни с името „ преди ” и „ след ”, точно поради тренировките през които момичето е минало, с цел да реализира мечтаните резултати и оформяне на тялото.

Въпреки забележимата смяна на момичето на двата фрагмента – „ преди ” и „ след ”, консуматори на мрежата разкриха страшната машинация на Мел. След като прочетете идващите редове ще се замислите съществено дали в миналото да повярвате на фотоси от този тип по реклами на инструктори или артикули за намаляване.

Видимо от фрагментите, на единия момичето има малко наднормено телосложение, паласките й висят над бельото и просто тялото й е малко по-едро от наложилия се стандарт. На идващия кадър обаче девойката е очевидно отслабнала, стегнала се и към този момент гордо театралничи пред огледалото в по-уверена поза.

Е, става известно, че разликата сред двете фотоси не е 15 месеца, а единствено 15 минути… Точно по този начин! За да „ загуби ” тези непотребни килограми, момичето просто сменя прическата си, поставя си бикини в верния размер, а не по-малки, които да я стягат, гълта горема си и придърпва паласките си обратно към гърба посредством специфична лепенка.

Пример номер 2

Разликата сред тези фотоси пък е не повече от 5 минутки. Момичето е избрало вярното осветяване, което в действителност да разкрие минусите на фигурата й. Лошият асортимент на долни дрехи също спомага за този резултат. На фотографията „ след ” очевидно девойката наподобява по-добре, като множеството хора си мислят, че това е резултат от стратегия за намаляване. Уви, разликата е в фотосите е едвам 5 минути, за което признава самата позираща госпожица.

Пример номер 3

Това е Дженифър – майка на три деа, която се „ възвърне ” след раждането. Всъщност с помощта на специфичен филтър доста от непотребните й килограми изчезнаха за фотографията, само че уви – единствено за нея.

Пример номер 4

Това е следващата госпожица, която е „ разкрила ” бърз метод да отслабне…

Пример номер 5

Както виждате този мъж даже се е усмихнал, откакто се е отървал от непотребните килограми. За жал е очевидно, че багажът зад него си стои все по един и същи метод спретнат. Голям гаф, а?

Пример номер 6

сляпо!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР