25-годишната девойка, която бе ударена от микробус близо до Мадан,

...
25-годишната девойка, която бе ударена от микробус близо до Мадан,
Коментари Харесай

След две седмици агония издъхна 25-годишната, пометена от бус до Мадан

25-годишната госпожица, която бе ударена от микробус покрай Мадан, издъхна в болница в Пловдив в четвъртък от контузиите си. Информацията бе доказана от прокуратурата в Смолян.

Наталия Костадинова е от село Ловци. На 5 юли сутринта тя пресичала пътното платно до разклона за с. Ловци, преди входа на Мадан, на метри от пешеходната пътека, когато я блъска микробуса.

Младата жена получава тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив в мозъка и са й счупени шийните прешлени от удара. Транспортирана е по неотложност в УМБАЛ „ Св. Георги “ – Пловдив.

Починалата не е омъжена и няма деца. Работела по стратегия за краткотрайна претовареност към община Мадан.

Много положително създание, имаше проблеми със зрението, огромна покруса за фамилията, споделиха потресени нейни сътрудници, представени от „ Марица”.

68-годишният водач на буса е от Мадан. Васил Дамянов управлявал буса "Мерцедес " на фамилната компания. След случая той е в доста неприятно здравословно положение от шока и напрежението, споделиха осведомени.

За злополуката е формирано досъдебно произвеждане.

"Извършителят ще бъде измамен под отговорност за причиняване на гибел на пешеходец по несъобразителност ", сподели окръжният прокурор на Смолян Тодор Деянов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР