25-годишна глухоняма бургазлийка бе измамена жестоко от 30-годишен мъж от

...
25-годишна глухоняма бургазлийка бе измамена жестоко от 30-годишен мъж от
Коментари Харесай

Глухоняма бургазлийка олекна с над 30 000 лв. след авантюра във Фейсбук

25-годишна глухоняма бургазлийка бе излъгана грубо от 30-годишен мъж от Пловдив. Възползвайки се от наивността ѝ той я предиздвикал да събере всичките си спестени пари – завещание  от родителите й и пенсия от ТЕЛК. Малко по-късно съумял да я уговори  да изтегли ѝ заем от банка, с цел да заминат при родата му в Турция. Момичето се подвело от обещанията новия си другар, който дошъл в дома й в ж.к. „ Меден рудник ” с двете си деца, само че в последна сметка останала излъгана.
Бургазлийка подала сигнал, че на 6-ти ноември тази година са ѝ откраднати 30 000 лева и три мобилни телефона чиято стойност е 2800 лева Полицията е задържала 30-годишен мъж от Пловдив, написа Флагман.

Ето и историята  ѝ:

Бургазлийката и пловдивчанина се срещнали през месец май тази година в обществената мрежа Facebook, като няколко месеца си писали и се виждали единствено, посредством уеб камера. На 06.11.т.г. двамата си уговорили среща и той  заедно с двете си деца пристигнал в жилището на 25-годишната жена в жк “Меден рудник ”, поговорили известно време и решили да посетят родителите на пловдивчанина, които живеели в Турция.

За да разполагат с пари за закупуването на апартамент в Турция, в който да живеят взаимно, бургазлийката изтеглила от банков клон сумата от 15 000 лева, която добавила към спестените си в дома 15 000 лева, част от парите били завещание от умрелите й родители, а друга част – парични помощи от ТЕЛК за това, че е глухоняма.

Жената взела всичките си пари и дружно с мъжа и двете му деца се качила в автомобила на пловдивчанина “Ауди А 4 ”, с пловдивска регистрация, като потеглили за Турция. В с. Крушевец той спрял и я помолил да му купи цигари от крайпътен магазин. Тя слязла, след което автомобилът  потеглил в посока Малко Търново. Жената махала след “Аудито ”, само че то не спряло, след което потърсила помощ от полицията.

Мъжът е разгласен за общодържавно търсене, като на 19.11.т.г. е открит от чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Малко Търново при влизане в България от Турция. Задържан е и конвоиран до Районно ръководство - Созопол, където направил цялостни признания.
Мобилните телефони - предмет на закононарушението са открити в пловдивчанина и конфискувани. Същият декларирал, че ще възвърне и отнетата парична сума.

Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Созопол.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР