25-годишна българка на име Керанка стана жертва на 36-годишният си

...
25-годишна българка на име Керанка стана жертва на 36-годишният си
Коментари Харесай

Българка се омъжи за принца на мечтите си, той пък се оказа сводник и я направи проститутка

 25-годишна българка на име Керанка стана жертва на 36-годишният си гръцки избраник, който я предложил по питейни заведения и кабарета за продажница. Делото, планувано за през вчерашния ден е отсрочено за петък, заради не явяване на очевидец, написа " Труд ".

Кошмарът на младото момиче, което е разведено и майка на близнаци, почнал през м. април 2019 година когато се срещнала през фейсбук със своя почитател и се влюбила в него, защото изглеждал вежлив и обмислен.

В един миг даже предложил на Керанка да се омъжи за него, в опит да я убеди, че има съществени планове. Но задачата му била момичето да одобри поканата и отиде на остров Крит, от където е той. Предполагаемият жених отишъл и в Атина, където момичето живее с родителите си, с цел да се срещнат от близко и пред тях да играе ролята на късметлия.

26-годишната пренебрегнала препоръките на татко си, който не го харесал и решила да пътува до Ираклио. Първите два дни били цялостни с разходки и извършване на покупки, само че на третия почнал кошмара. " Принцът на приказката “ се оказал страшилище, откакто й декларирал, че отсега нататък ще прави секс с най-малко шестима мъже дневно.

36-годишният й " любовник “, свекървата и " баджанаците “ лишили документите за самоличнот на Керанка, мобилния й телефон, с цел да не може да избяга или да поддържа връзка.

Според показанията на момичето в полицията, тя била принудена да проси, до момента в който нямала полови срещи. При отвод от нейна страна била пребивана до пристъп. Когато " не работела “, я затваряли в една стая, където й давали малко храна и вода. 36-годишният избраник я превозвал до домове или питейни заведения, където имало особено платени секс зони.

Роднините на момичето се тормозили от неналичието на контакт с детето си и уведомили полицията. Служители по сигурността на Ираклио претърсили дома на 36-годишния в региона на Делини. Там намерили жертвата със фамилията на сводника.

Според полицията 36-годишния е бил купил билети до Германия, където е възнамерявала да пътува с момичето, където също да го продава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР