25-годишен водач от Вълчедръм е задържан с полицейска заповед за

...
25-годишен водач от Вълчедръм е задържан с полицейска заповед за
Коментари Харесай

Ломски полицаи откриха младеж, блъснал жена и избягал, чак в София

25-годишен лидер от Вълчедръм е арестуван с полицейска заповед за 24 часа в ареста на районно управление (на МВР) Лом за боричкане на пешеходка и овакантяване на местопроизшествието за да се укрие.

На 5 ноември към 18,35 ч. в районно управление (на МВР) Лом е получен сигнал за ПТП, при което лек автомобил блъснал пешеходка на ул. “Раковски ” в Вълчедръм. При идване на място чиновниците на районно управление (на МВР) Лом открили, че лек автомобил с незнайна марка и модел блъснал с дясната част пресичащата платното за придвижване 64-годишна пешеходка от същия град.

След ПТП лидерът не спрял, а траял придвижването си, с цел да се укрие. Пострадалата е превозена в МБАЛ Лом, където след осъществен обзор е открито, че е с разкъсно- контузна рана в долната част на лява подбедрица и е настанена в лечебното заведение под наблюдаване. В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на районно управление (на МВР) Лом по „ горещи “ следи открили създателя на ПТП-то – 25-годишен локален гражданин, който осъществил ПТП-то с лекия си автомобил „ БМВ 520 “.

Автомобилът е открит със съдействието на чиновници Второ районно управление (на МВР) София на идващия ден пред блок в кв. “Надежда ” с забележими следи от ПТП по предната дясна врата и изчезнало странично дясно огледало. В хода на работата е изяснено, че автомобилът е придвижен до гр. София от бащата на лидера. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343, алинея 3, по отношение на член 342, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР