25% е спаднал износът на руски газ от въвеждането на

...
25% е спаднал износът на руски газ от въвеждането на
Коментари Харесай

Путин ще бъде свален само ако заповяда ядрен удар

25% е понижен износът на съветски газ от въвеждането на глобите. Путин не може да пласира на никое място другаде този газ с изключение на в Европа. Няма тръби. Европа и изключително Германия не може да се лиши от съветски газ, тъй като би трябвало да закрие цялата си химическа индустрия. Не е вероятен цялостен отвод на съветските газови доставки.

Пари нямаме, това е обстановката, споделя биншият сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и сътрудник на Путин Юрий Швец.

Путик самичък по себе с е безличие, само че се е обкръжил с сходни и даже по-лоши от самия него. Смяната му е невъзможна, споделя Швец.

За държавен прелом се желаят напълно други хора, а не тези от обкръжението на Путин. Той самият бе селекциониран като оскъдна персона, по този начин и той подбра хората в обкръжението си.

Цялата олигархия са подбрани персони от незнайни хора – хоп, ние ще ти създадем компания, ще ти купим компания във Англия, това са подвластни персони, в никакъв случай не са имали личен бизнес, просто са посочвани от Кремъл.

Но има едно изключение за свалянето на Путин. Ако заповяда нуклеарен удар, евентуално ще бъде свален.

Гледайте от 21-а минута натам.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР