25.58% е избирателната активност към 16 часа, съобщиха официално Централната

...
25.58% е избирателната активност към 16 часа, съобщиха официално Централната
Коментари Харесай

Каква е избирателната активност на днешния вот?

25.58% е изборната интензивност към 16 часа, оповестиха публично Централната изборна комисия. Гласували са общо 1 688 944 души от имащите право на избор. Най-ниска е изборната интензивност в Кърджали – 19.72%. Най-много хора са дали своят вот в 23 МИР в София – 33.95%.

Има съвпадане на изборната интензивност към 16 ч., по отношение на изборите на 14 ноември предходната година. Няма изненади по региони и интензивността се движи в същите граници като на предходния избор ”, разяснява ръководителят на ЦИК Камелия Нейкова.



Припомняме, че на изборите през ноември изборната интензивност към 16 ч. бе също към 25%. Тогава тя остана по-ниска от тази през юли същата година.

През днешния ден 28 машини са спрели работа и е преминато към гласоподаване с хартиени бюлетини. За информация – на изборите на 14 ноември неработещите устройства са били 60.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР