24chasa.bgНе смятам, че “Господари на ефира ще има проблем с

...
24chasa.bgНе смятам, че “Господари на ефира ще има проблем с
Коментари Харесай

Продуцентът на Господари на ефира: Много ме боли, защото...

24chasa.bg

Не считам, че “Господари на ефира ” ще има проблем с Нова тв, тъй като те също осъзнават, че това е неразумна постъпка на един кореспондент Сега излизат мишките, наранени от нас под някаква форма, и изясняват по какъв начин и на тях по този начин им се е случило

- Защо отстранихте репортера Димитър Върбанов от “Господари на ефира ”, господин Халваджиян?

 



- Защото е неприемливо това, което видяхме всички, което се случва отвън склада. Никой не може да си разрешава да нарушава по този недодялан метод и да манипулира нещата. Аз разбирам, че той го е направил в миг на еуфория, на адреналин, само че по никакъв метод такова нещо не може да бъде подминато. Няма по какъв начин. Ние сме хората, които в цялата си история се борим за истината. Затова считам, че репортерът направи една огромна нелепост, и ние по никакъв метод не желаеме да се свързваме с нея. Защото се борим срещу такива неща.

- Какво ви сподели той, за какво го е направил?

- До последния миг беше във филм и твърдеше, че си е блъснал главата и по тази причина е отишъл в болничното заведение. Аз, почтено казано, по този начин и не разбрах за какво е отишъл в болничното заведение, само че виждайки това, което всички видяхме, разбирам, че е нещо доста, доста неприятно.

- Каква е историята, която той проверява?

- Историята няма нищо общо. Тя е безусловно достоверна. Това е казусът, че той с това си деяние безусловно изтри действителната тематика, която е доста значима Преди 3 месеца за този склад ние сме обърнали внимание на институциите и те не си мърдат пръста за това, че има храни с изминал период на валидност. Никой не взима ограничения по въпроса. Той по тази причина се връща там, тъй като има сигнал, че тези храни не престават да бъдат съхранявани. Не знаем дали не престават да бъдат дистрибутирани в мрежата, само че фактът, че още са в склада и не са унищожени, е огромен проблем. Така че тематиката си е безусловно достоверна и ние в “Господари на ефира ” я излъчихме. Оттам нататък сцената, която той прави отвън склада, няма нищо общо с репортажа. Това е обстановката.

 

Цялото изявление ТУК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР