2400 лева ще заработят играчите Рекордни премии ще бъдат раздадени

...
2400 лева ще заработят играчите Рекордни премии ще бъдат раздадени
Коментари Харесай

Рекордни премии в Ботев Пловдив за мача с Локо

2400 лв. ще проработят играчите
Рекордни награди ще бъдат раздадени на Колежа, в случай че Ботев победи Локо в борбата за Пловдив. Срещата е този петък в 19:30 часа на стадион " Христо Ботев ". Босът на " жълто-черните " Антон Зингаревич няма да жали средства, в случай че неговите момчета го зарадват с триумф, пише  " Мач Телеграф ".

По принцип футболистите на " канарчетата " получават по 1200 лв. бонус при победа като домакини в efbet Лига. Гостуванията пък са оценени двойно. За борбата за Пловдив обаче е планувана смяна. От Колежа разкриха, че управлението е оценило на 4000 лв. багра по огромния зложелател Локомотив, което значи нарастване на общоприетите награди над три пъти.

От стадион " Христо Ботев " обявиха с горделивост, че откогато Зингаревич е отпред на клуба, няма закъснение на заплати и награди, което си е радкост за родната футболна реалност.

Междувременно от Ботев разкриха, че треньорът Душан Керкез няма да може да употребява единствено един футболист в дербито. Става дума за Мохамед Брахими, който е контузен и сигурно няма да бъде в групата за мача. Иначе " канарчетата " не престават подготовката си, откакто в понеделник упражняваха двуразово, а до срещата ще се готвят по един път дневно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР