24 септември е черна дата за семейството на най-красивата говорителка

...
24 септември е черна дата за семейството на най-красивата говорителка
Коментари Харесай

Сестрата на говорителката Татяна Титянова: Трупът на сестра ми е бил „аранжиран“


24 септември е черна дата за фамилията на най-красивата говорителка от близкото минало – Татяна Титянова. На този ден през съдбовната за нея 1988 година трупът й е открит на 8 метра от блок 57 в столичния ж.к. „ Червена звезда ”, където живеела. През 2021 година се навършват 33 години от трагичната гибел на водещата, която и до ден сегашен е обгърната с мистерии и цялостна с въпросителни. За всичките тези години обаче нейната сестра Антоанета нито за момент не се е съмнявала, че става дума за зверско ликвидиране макар опитите то да бъде маскирано като самоубийство.

Навръх черната годишнина тя още веднъж направи сензационни разкрития за последните мигове на своята обичана сестра, която оставя две дъщери сирачета, едната от които родена единствено 3 месеца преди гибелта й. „ В деня на убийството на сестра ми идват 3-4 екипа на милицията, без да би трябвало, защото се обажда един от огромните „ пагони ” в страната, с цел да аранжират натрупа, да манипулират местопроизшествието, да разпитват и да плашат хората да не дават показания. Този човек С. В. неотдавна умря, само че го е правил, тъй като забърканата в убийството на сестра ми личност има извънбрачно дете от него. По-късно се опитваше да изкупи виновността си след 1998 година, когато го срещнаха персонално с мен, с цел да се убеди, че не сме „ луди ” – аз, татко ми, майка ми… ”, споделя към днешна дата Антоанета, без да желае да посочи по какъв начин е името на умрелия властник.

Художничката и известна тв водеща е открита мъртва на поляната пред блока й от свои съседи през 1988 година По това време тече и бракоразводното й дело, като имало сигнали, че брачният партньор на Таня й посягал постоянно. На лобното й място всичко е като нагласено – застлан пеньоар, парче от колан на фльонга, другото липсва, дири от гуми до нея… Свидетелите виждат следи от душене по шията, охлузвания по ръцете и потеглят най-различни клюки.

Делото е завършено година след гибелта на Татяна със заключението, че става дума за самоубийство. След два месеца стартира ново разследване и проверяващите още веднъж вършат извода за самоубийство и оферират делото да се приключи, макар че не могат даже да посочат съответно етажа, от който сякаш е скочила Титянова, и че в хода на делото се потвърждава, че прозорците в кооперацията са били заварени.

Трагедията на говорителката се повтаря още веднъж през 2017 година, когато по-голямата от двете й дъщери – Краси, е открита мъртва при рухване от 9-ия етаж в Лондон след скандал с татко й. Тя също оставя сирак сина си, който пък живее в Бразилия със своя татко и няма контакт с роднините на Татяна у нас. Другата й дъщеря – Глория, е в положителни връзки с баща си и също е в чужбина.


Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР