24 са месеците, които днес навършва автомобилният сайт . 24

...
24 са месеците, които днес навършва автомобилният сайт . 24
Коментари Харесай

CarMarket.bg става на 2 години, как ще се развива през следващите две?

24 са месеците, които през днешния ден навършва автомобилният уебсайт . 24 са и фрагментите в секунда, по тази причина и погледът на уеб страницата е ориентиран към видео наличието при представянето на новите модели.

Успехът за всеки интернет уебсайт се мери в построяването на публика, която да търси осведоменост в него. Такава е и задачата на CarMarket.bg, само че с изключение на осведоменост по автомобилната тема, платформата се стреми да е справедлив коректив на мнение, когато става дума за изследване на всички благоприятни условия преди закупуване на нов автомобил. Сред стремежите на профилирания уебсайт е и това да бъде потребен със препоръки за използваните коли, на които се пада голяма част от всички тези 3,1 млн. леки автомобила, които се водят на доклад в КАТ.

В деня, в който CarMarket.bg става на две години, платформата слага акцент върху значимите тематики, които ще бъдат на фокус през идните години.

1. Безпрецедентната промяна в автомобилния свят

На фона на невижданата промяна, през която минава автомобилната промишленост, CarMarket.bg се намира в неповторимата позиция за развиване в един от най-интересните моменти от близо 140-годишната история, в които автомобилът е този, който движи развиването на света. Защото, в случай че преходът от коня към автомобила е бил воден само от логиката на човешкото развиване, през днешния ден в уравнението са намесени съществено и политиците, а това прави обстановката много забавна, само че несигурна от гледната точка на производителите.

Пред редакцията стои задачата да отговори на другите способи за връзка, които се развиват паралелно с трансформацията както на цялата промишленост, по този начин и на потребителските привички. И под промяна се има поради освен прекосяването към електрическа подвижност, само че и ускореното развиване на технологиите, които навлизат от ден на ден в промишлеността. До 2030 година те се чака да носят към 1,5 трилиона $ спомагателен доход за международната автомобилна промишленост.

2. Фокус върху видео наличие на всички платформи

Видео наличието е главен метод за връзка, който редакцията на CarMarket.bg развива в посока на представянето на новите модели, появяващи се на родния пазар. Успоредно с това се натъртва и на повече видео наличие в обществените мрежи, задача, която на пръв взор наподобява лесна, само че в реалност привличането и задържането на вниманието на потребителя не и по никакъв начин елементарно.

3. Темата „ Електрификация “ под формата на нов специфичен план

В момента тематиката “електрификация ” е измежду най-актуалните за промишлеността, по тази причина екипът на CarMarket.bg e подготвил нов формат за показване на електрически коли. Сред специфичните планове на редакцията акцент е „ Опознай България с електрически автомобил ”. Целта е един изчерпателен и неутрален взор върху електрическата подвижност, която провокира крайни отзиви в нашето общество. Стремежът е към обективно показване на всички плюсове и минуси на съответен модел, тъй като електрическият автомобил надалеч не е средство единствено за превоз в града. Това показване ще бъде съпроводено с потребен сторителинг, обвързван с представянето на по-малко познати забележителности в страната ни, с цел да е наличието по едно и също време потребно и забавно.

4. Съдържание, което предизвика интереса на потребителите

Без значение дали редакцията на CarMarket.bg написа за тематиките, свързани с родината ни, които провокират максимален интерес, дали тематиката е модерното и новите трендове, дали се проучва моментната картина на автопазара или се насочва взор към носталгичните времена на руското минало и колите, за които се чакаше по десетилетие, акцентът постоянно е подложен върху наличието, което да задържи вниманието на читателя.

На този декор появяването на CarMarket.bg в портфолиото на „ Нет Инфо ” бе повече от разумно попълнение във вертикалите на най-голямата интернет компания на българския пазар.

Днес сътрудниците ще разрежат тортата, само че това не значи, че играта в миналото стопира, тъй като за стойностното наличие постоянно ще има място в нашия живот. Още повече, че занапред навлизаме в ерата на AI и Chat GPT.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР