24-ият слънчев ден е свързан с вярата, с алхимиците и

...
24-ият слънчев ден е свързан с вярата, с алхимиците и
Коментари Харесай

Внимание: Днес празнуват черните магове, време на разгула и тъмните сили. Ето какво не бива да правите

24-ият безоблачен ден е обвързван с вярата, с алхимиците и черните магове. Това е и време на разгула на тъмните сили. Затова е належащо да се прояви повече зоркост, написа астрологът Ивелина Пенчева, представена от вестник „ Ретро “.
„ Това е доста сложен и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Бъдете внимателни и бдителни! Нужно е да разпознавате злото във всичките му проявления и да разобличавате нечестните хора и нечистите каузи. Повече време се старайте да прекарате в усамотение и под покрива на личния си дом “, поучава астрологът.
„ Добре е да се почиства организмът и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкоз по-леко ще ви става. Може да се занимавате с разчистване на дома, ремонт и реституция. Приветства се ръчният труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на недояждане, лекуване. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие жестоко и невъзпитано! Не се предлага доста да се смеете и да празнувате. Не се предлагат полови контакти, екскурзии и пътувания “, предизвестява Ивелина Пенчева.

„ Това е най-трудният ден за тежка и сериозна работа. Не би трябвало да се обработва в този момент земята. Не прекарвайте деня в тъмни стаи! Нужни са огън и повече светлина в този ден. През нощта не би трябвало да се отваря прозорецът, с цел да не нахлуят тъмните сили “, прибавя тя.
„ Не се предлага да ядете от обед до залез. Подходящи са черен самун и млечните творби. Препоръчва се в облеклото композиция от червено-черно и жълто-зелените цветове. Избягвайте сиво, кафяво и виолетово “, поучава астрологът.
„ Добре е да не сте сънували нищо. Сънят в този ден е знак за предизвестия и изкушения. Единственият прекрасен сън е да се видите под дъжда – знак за изчистване на греховете. Тежки се смятат ярките сънища “, прибавя Ивелина Пенчева.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР