24-годишният Владимир Грънчаров е мъжът, който бе спипан да къта

...
24-годишният Владимир Грънчаров е мъжът, който бе спипан да къта
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте кой е задържаният при вчерашния удар на полицията в Лиляшка могила край Враца /снимки/

24-годишният Владимир Грънчаров е мъжът, който бе хванат да къта огромно количество дрога в забутан парцел в местността Лиляшка могила край Враца, научи извънредно организация BulNews. 



Както само медията ни заяви, през вчерашния ден полицията разкриха лозе, цялостно с трева и синтетични опиати. При претършуване на две бараки в парцела са открити 123 растения с друга дължина. От тях снета зелена на цвят листна маса с общо тегло 15 кг канабис. Намерени и конфискувани са още: 500 таблетки метамфетамин, 2 електронни везни, туби с течни торове, както и принадлежности и средства, нужни за развъждане на растения от рода на конопа. 



Mладият мъж е от Враца и на локалните хора не им е известно той да има нещо общо с местността или близкото село Лиляче. Имотът, в който била направена плантацията, не е негова благосъстоятелност. Той обаче е бил на мястото сега на инспекцията и ченгетата незабавно му щракнали белезниците. 
Грънчаров е приключил ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ през 2018 година Хората го познават като положително и неконфликтно момче. Баща е на малко дете. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР