24-годишният Сашо Илиев, който ослепи бившият пловдивски следовател Иван Генчев

...
24-годишният Сашо Илиев, който ослепи бившият пловдивски следовател Иван Генчев
Коментари Харесай

Сашо Илиев се похвалил пред приятелите си, че ослепил бившия...

24-годишният Сашо Илиев, който ослепи някогашният пловдивски следовател Иван Генчев след сдърпване в басейн в село Песнопой, се гордеел с постъпката си. Дори се похвалил на приятелите си за стореното, научи „ Марица “.

Днес Сашо, който е от Карлово, застанал за пръв път пред съда. Делото обаче не стартирало поради отсъстващ правосъден заседател, оповестиха за медията ни от правосъдната палата.

Припомняме, че грозните подиуми се разиграли в социална баня в пловдивското село Песнопой на 11 юни предходната година.

Сашо Илиев и компанията му се намирали в мъжкото поделение на постройката, като по същото време там бил и ослепеният някогашен следовател Иван Генчев с още двама другари.

Авер на Сашо запалил цигара в банята до съблекалнята. Бившият следовател направил забележка, само че тя не довела до резултат. Тогава уведомил касиерката на комплекса, че в банята се пуши, след което се върнал на басейна, като стоял на ръба му.



Провокирани от забележките, Сашо Илиев и приятелите му отишли при Генчев. Пред очите на присъстващите се разиграли грозни подиуми. Илиев почнал да се заяжда с него, да го псува и заплашва на ромски език и го попитал за какво прави забележки за пушенето. Негов приятел го убеждавал да не се занимава и два пъти го прибирал в съблекалнята, само че на третия път Илиев се отскубнал, бегом се върнал при басейна, доближил се до Генчев и му забил пестник в дясното око. Бившият следовател извикал от болежка и се свлякъл до кръста във водата на басейна, а от окото му се стичала кръв. Извадили го от водата и по най-бързия метод го откарали в болница.

Междувременно Сашо Илиев побягнал на открито към изхода на банята и се развикал на приятелите си „ Бягайте, че ударих оня българин, дето ни правеше забележки “, качили се на автомобила и потеглили към село Христо Даново. По пътя се похвалил на всички за осъщественото от него.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР