24-годишният Начо Пантелеев - циганинът, размазал и убил на място

...
24-годишният Начо Пантелеев - циганинът, размазал и убил на място
Коментари Харесай

Убиецът на Ферарио Спасов – сводник и тартор на джебчийките в Англия

24-годишният Начо Пантелеев - ромът, размазал и умъртвил на място футболния треньор Ферарио Спасов, бил главатар на джебчийските банди във Англия. На негово послушание са над 70 групи от крадли, подготвени да преджобват жертвите си с хирургическа точност. Въпреки циганската си жила, девойките били със светла кожа и изрусена коса, обличали се по последна дума на модата и имали тип на богати студентки. Те бръмчали по най-баровските квартали на Лондон  и избирали жертвите си в скъпарски заведения и първокласни магазини.

 

Начо и родата му се подвизавали съвсем целогодишно на Острова с цел да управляват подопечните им джебчийки. Макар безработни, Пантелеев и околните му живеели като шейхове. Те произхождали от лясковска фамилия, известна с прякора Манджите. През 90-те години се занимавали с произвеждане на подправен алкохол и оттогава прякорът им останал. Впоследствие Манджите се специализирали в джебчийски обири, като работили най-вече в Англия.

 

Жените на целия жанр също били във Англия, където продавали телата си на гурбетчии и мигранти, и даже наели къща в покрайнините на Лондон, където посрещали клиенти на конвейр.

 

Другият бизнес, от който идвали парите на килъра, са телефонните измами. Макар Министерство на вътрешните работи да стегна контрола, от тази активност още падали добри  доходи като активността се изместила най-вече онлайн, а наетите от Начо хакери прониквали в профилите на хората и след това ги изнудвали дебело с цел да им върнат онлайн самоличността.

 

Заради несъответствието сред легални доходи и стандарт на живот, Прокуратурата в Ловеч стартира финансова инспекция на арестувания за злополуката с Ферарио Спасов. Това разгласи окръжният прокурор Валентин Вълков.

„ Трябва да изясним, в случай че това лице не работи и няма приходи, от кое място се е сдобил с тази кола. Доколкото знам е карал и други първокласни коли ", разясни той.

 

На този стадий мярката за неотклонение „ подписка " по отношение на Начо Пантелеев не може да бъде изменена, само че в случай че има смяна в хода на следствието за злополуката, при която почина футболния треньор Ферарио Спасов, може да се мисли и в тази посока. Все още не може да се каже с каква скорост е карал подсъдимият, с цел да убие треньора Ферарио Спасов, само че скоростта е доста над 100 км/ч. Това сподели одеве на брифинг пред публицисти окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков.

Инфо: crimesbg.com

 

Тагове: Ферарио Спасов Начо Пантелеев сводник тартор джебчии Англия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР