24-годишният Илия Апостолов, който уби садистично родителите си с тесла,

...
24-годишният Илия Апостолов, който уби садистично родителите си с тесла,
Коментари Харесай

Илия се оправда за садистичното убийство на родителите си със скандална причина

24-годишният Илия Апостолов, който умъртви садистично родителите си с тесла, влезе в правосъдна зала за гледане на мярката му за неотклонение.

Останал самичък, откакто мазета фамилията си, Апостолов проплака пред залата, че няма юрист. Такъв му бе назначен служебно.

Адвокат Мария Георгиева се зае да брани студентът по осведомителни технологии, който потресе Благоевград с жестокостта си.

Пред магистратите Илия Апостолов изрази страдание за стореното, не знаел какво му се случило, откакто преди към 10 дни пил антибиотици, изиска втори късмет, защото се опасява от пандиза.

Прокурорът обаче бе безапелационен, че Апостолов е извънредно нападателен, направил е признания пред проверяващите, няма подозрения, че той е причинителят на тежкото закононарушение, по него имало кръв, сега на ареста му.

След като изсуша страните, съдът се отдръпна за взимане на решение.

Припомняме, че Илия Апостолов умъртви родителите си с тесла. Разказал пред проверяващите, че това се случило след скандал с майка му. Двамата се скарали и се сбили. Тя отишла да се оплаче на татко му, и тъй като Илия не и разрешавал да го наклевети, сграбчил теслата. Забранил и да му споделя, с цел да не го тревожи.

60-годишният му татко бил с инсулт. Илия последвал майка си в стаята, в която лежал татко му и почнал да я удря с теслата. Нанесъл голям брой удари, до момента в който 53-годишната Бистра падне мъртва. След това умъртвил и татко си, който се опитвал безпомощно да го спре. Това признал двойният палач, който в началото се опитал да приказва нелепости пред проверяващите и да ги заблуждава.

Срещу Илия Апостолов са повдигнати две обвинявания -едното е за ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен за жертвите метод, другото е за кражба на автомобил. След закононарушението той откраднал бус, с който аварирал. Предстои покачване на трето обвиняване за палеж. След убийството Илия покрил родителите си със остарели облекла, които запалил.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР